hejje mojjer totaal b

Beste inwoners van Heijen,

De vereniging Hèjje Mojjer wil graag, samen met u, een optimaal woon- en leefklimaat in Heijen realiseren zonder zich expliciet te bekennen als aanhangster van enige politieke groepering. Zij stimuleert initiatieven om de identiteit en het karakter van het dorp te behouden c.q. te verbeteren.
 
Dat gebeurt o.a. door de Heisafeesten, het Hejs Nejs, de website www.heijen.info, Historisch Heijen, de Ommetjes en de inzet van de Dorpsondersteuner. Deze vallen onder de verantwoordelijkheid van Hèjje Mojjer. Het bestuur houdt zich ook bezig met de (bestuurlijke) ontwikkelingen rondom Heijen.
 
Vele inwoners van Heijen zijn al jarenlang trouw lid van onze vereniging. Onze grote dank daarvoor!
Want om ons Heijen samen ‘mojjer’ te maken hebben wij uw steun en bijdrage echt nodig, ook om Heijen sterker te maken.
 
Wilt u ook onze vereniging steunen en door lid te worden?
Dan kunt u zich aanmelden met aanmelden met het aanmeldformulier via de link hier beneden.
Op het aanmeldformulier kunt u uw keuze voor uw betaalwijze van uw bijdrage ad. €15,- aangeven.
 
Informatie en raadpleging via mail
Zeker in coronatijd hebben wij gemerkt dat communicatie via e-mail ons helpt om u sneller en gemakkelijker op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Wilt u dit dan ook invullen op het formulier? Ook als u geen lid bent, nodigen wij u van harte uit, uw mailadres aan ons door te geven.
(Hèjje Mojjer is een vereniging, dus de leden hebben een belangrijke stem m.b.t. zaken aangaande vereniging. Bij een digitale raadpleging van de leden telt uiteraard alleen de stem van leden.)
 
U kunt het formulier / uw mailadres, met vermelding van naam en adres, ook naar ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het staat ook op de website en kan op de computer ingevuld worden. Wel zo handig!
En natuurlijk gaan we hier zorgvuldig mee om. U kunt dit nalezen in onze Privacy verklaring op de website www.heijen.info (de Algemene Verordening Gegevensbescherming A.V.G.).
 
Bij voorbaat danken wij u voor uw aanmelding.
Tenslotte doen we het samen! Samen sterk voor ons Heijen.
 
Met vriendelijke groet,
het bestuur van Hèjje Mojjer.
 
Klik hier voor het aanmeldformulier
U kunt het formulier op uw computer invullen, vervolgens opslaan en per mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt het formulier ook printen en afgeven op het vermelde adres.

Hejje Mojjer presentatie 2021
750 jaar Heijen: Presentatie Hèjje Mojjer