woensdag 30 november 2022

Bouwmogelijkheden in Heijen

Hallo Heijen,
 
Ben ik weer met de bouwmogelijkheden voor Heijen. Inmiddels zijn we een paar stapjes verder en ook politiek gezien is er duidelijk oog voor de woonwens van de Heijenaren en de noodzaak voor de leefbaarheid van ons dorp. We zijn in beeld!
VVD (met wie we een open dialoog gehad hebben) wil graag meedenken samen met mensen (je hoeft niet uit Heijen te komen overigens) die graag een woning willen, nu of in de toekomst. Dat gaan we doen dmv een overleg met specialisten op het gebied van coöperatief bouwen, maar als je het op een andere manier wilt dan zijn er zeker opties in de toekomst. Niet iedereen zit op facebook Heijen, dus ken je mensen maak ze attent op het feit dat er mogelijkheden zijn en komen! Heb jezelf interesse, stuur een mail of PB, dan kunnen wij als werkgroep aan de slag. mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Interesse betekent overigens dat je nergens aan vast zit. Het gaat erom dat we nog duidelijker krijgen hoeveel en welke woningbehoefte er is in Heijen. Laat van je horen en geef het door!
 
Erwin Jansen