maandag 29 mei 2023

23-12-2018: Hejs kruidenbitter

Wij, Mathijs Jansen en Edwin Jans zijn bezig geweest met het bedenken van een borreltje voor Heijen.  Het is gewoon een aardigheidje voor het dorp en zal tijdens het Heisafeest van 2019 gepresenteerd worden.

Het moest een drankje worden met een lekker aroma, een iets zoetere smaak en krachtige afdronk, maar ook niet te sterk en wij denken dat dat gelukt is.

Nu heeft het nog een naam en een etiket nodig. We dagen Heijen uit een originele naam te bedenken voor dit kruidenbittertje en ook als je een idee hebt voor een etiket horen wij dat graag.

Uiteraard krijgen de bedenkers het eerste kruikje aangeboden. Het kruikje van 35cl zal ongeveer € 10 gaan kosten en we gaan nog bekijken waar het verkocht kan gaan worden. Het is gewoon een lekker borreltje, maar natuurlijk ook leuk om cadeau te doen.

Je kunt je idee voor 31 januari 2019 sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in de bus doen bij Meidoornstraat 22 (vergeet je naam en adres niet)