Klik op foto of logo voor meer info!
word lid HM
     Voor oudere berichten kijk bij archief

Beugen, 19-11-2014.Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft - mede dankzij de inzet van vereniging Hèjje Mojjer - het gemeenschapshuis in Heijen uitgerust met een betaalautomaat. Kort na het sluiten van de geldautomaat in Heijen eerder dit jaar, heeft vereniging Hèjje Mojjer een handtekeningenactie georganiseerd en contact gezocht met de bank.  Na het overhandigen van de handtekeningen, meerdere prettige gesprekken en het onderzoeken van diverse alternatieven, is in goed overleg besloten om een betaalautomaat te plaatsen in het gemeenschapshuis van Heijen. Zowel Hèjje Mojjer als de Rabobank zijn erg blij met deze oplossing, waarbij vooral de ouderen die het gemeenschapshuis bezoeken en de minder validen tegemoet worden gekomen.
De betaalautomaat in het gemeenschapshuis wordt de eerste twee jaar kosteloos door de bank aangeboden en kan gebruikt worden voor het betalen van consumpties. Er kan echter geen contant geld worden opgenomen. Daarvoor verwijst de bank naar de Rabo geldexpress (hiermee kun je op een veilige manier geld laten thuisbezorgen), de mobiele adviseur die binnenkort ingezet gaat worden of het verlenen van een volmacht aan een derde (bijvoorbeeld een gezins- of familielid).
Verder blijft het vanzelfsprekend mogelijk om een afspraak met een adviseur in te plannen, blijft de Rabobank op het internet een reeks aan alternatieven bieden (en uitbreiden) en beschikt de bank over een eigen klanten contact centrum waar klanten in een ruim tijdvenster (van 08.00-20.00 uur) voor veel voorkomende vragen telefonisch te woord worden gestaan. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via (0485) 450 450 (particuliere klanten), (0485) 450 113 (zakelijke klanten) of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar Hejje Mojjer bestuursverslagen 2014