maandag 29 mei 2023

Loterij Dorpskamer Heijen

dorpskamer 20x25
Loterij Dorpskamer Heijen,

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep en ook in Nederland ligt bijna alle stil.

Ondanks alles proberen we de inrichting en het opzetten van de Dorpskamer zoveel als mogelijk door te laten gaan. Zo ook de loterij van de levensmiddelenpakketten, hiervoor hebben we een verantwoorde manier bedacht om dit door te laten gaan. 

Om kans te maken op één van de 10 levensmiddelenpakketten ter waarde van €50 per pakket  hebben we twee manieren bedacht om loten de te verkopen:

  • Een briefje met uw naam, adres, telefoonnummer en hoeveel loten u wilt ontvangen. Doe dit samen met het geld in een envelop en in de brievenbus bij de Meidoornstraat 22 in Heijen. Vervolgens krijgt u de loten thuis in de brievenbus.
  • Een appje naar 06-83792317 met daarin uw naam, adres en hoeveel loten u wilt ontvangen. Vervolgens krijgt u een Tikkie met een betaalverzoek voor de loten. Nadat wij de betaling hebben ontvangen krijgt u de loten via de app toegestuurd.

Hoe meer loten u koopt, hoe meer kans en gunstiger de prijs per lot:

1 lot        kost      €1

2 loten   kosten  €2

5 loten   kosten  €3

10 loten kosten  €5

De verkoop is vanaf nu en tot en met 16 januari 2021, de trekking is op 23 januari 2021. De prijzen worden, in overleg, in de week daarna thuisbezorgd binnen de gemeente Gennep.

Uitslag loterij:

uitlsag loterij 2021