header.png
zaterdag 8 augustus 2020

Klik op foto of logo voor meer info!

Noord-Limburgs Fietsweekend

Van augustus 18, 2019 09:00 tot augustus 18, 2019 17:00
Geplaatst door Gerda Franken
Categorieën: Heijen
Gezien: 305
Goed nieuws: De vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend is definitief verplaatst naar zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019. Start- en finishlocatie is: Gildeterrein De Maasarm aan de Mergeldijk, ongenummerd in Heijen. Gemeenschapshuis d'n Toomp is i.v.m. de vakantieperiode gesloten en daarom moet de organisatie uitwijken naar een alternatieve locatie. Voor inschrijven is weer mogelijk op de website  www.noordlimburgsfietsweekend.nl en daarmee bespaart u € 2,50 p.p. indien u beide dagen deelneemt. Op de start- en finishlocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid en een toiletvoorziening.
U doet toch ook weer mee?? Fietsen is gezond en we hebben weer vier prachtige fietsroutes in petto.

 

Fiets mee met de 4e editie van het Noordlimburgs Fietsweekend.

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 organiseert het Sint Dionysiusgilde alweer de 4e editie van het alom bekende Noordlimbugs Fietsweekend. Vier gloednieuwe fietsroutes van 30 of 60 km liggen bij startlocatie gemeenschapshuis d’n Toomp dat weekend op u te wachten. U kunt elke dag starten van 9:00 tot 12:00 uur en de deelnemerskosten bedragen € 5,= p.p.p.d. Daarvoor krijgt u een vaantje van het Noordlimburgs Fietsweekend zodat u als deelnemer onderweg herkenbaar bent en gratis overtochten met veerponten op de fietsroute. Voor deelnemers die beide dagen de route helemaal volbrengen ligt er op zondag een herinneringsmedaille klaar op de finishplaats. Maakt u gebruik van de voorinschrijving tot woensdag 26 juni 2019 via de website www.noordlimburgsfietweekend.nl dan bespaart u € 2,50 p.p. voor beide dagen. Neemt u maar één dag deel aan het fietsweekend, dan kunt u zich beter inschrijven op de startlocatie. De finishplaats sluit elke dag om 17:00 uur.

Het Sint Dionysiusgilde is er ook dit jaar weer in geslaagd om vier fantastisch mooie fietsroutes uit te pijlen met de bekende rode routepijlen. De fietsroutes gaan over verkeersluwe wegen of speciale fietspaden in Noord-Limburg, Oost-Brabant en het Rijk van Nijmegen. Het gilde probeert op drukke verkeerspunten weer verkeersregelaars in te zetten om een veilige oversteek van de deelnemers te garanderen. Op die punten staan er zeker extra verkeersborden om het verkeer te waarschuwen voor overstekende fietsers. Onderweg zijn er twee of drie stempelposten bereid gevonden om de deelnemers te voorzien van een hapje en drankje en misschien treft u dit jaar op de route een onaangekondigde stempelpost. U hoeft dus zelf geen fietstassen vol met brood en thermoskannen mee te nemen. De stempelposten openen speciaal voor de deelnemers hun deuren zodat u onder het genot van de zon kunt genieten van de mooie omgeving.

Het Sint Dionysiusgilde rekent op prachtige weersomstandigheden en moedigt u graag aan om de fiets te pakken en sportief deel te nemen. Indien u dat wenst, kunt u bij een splitsingspunt onderweg nog van route wisselen. De stempelkaarten bieden voldoende ruimte om meer stempels te verzamelen. Neem familieleden, vrienden en bekenden mee en laat ze genieten van de prachtige omgeving waarin we wonen zodat het Noordlimburgs Fietsweekend meer bekendheid krijgt en zich volgend jaar mag verheugen in nog meer deelnemers en sponsoren. De organisatie ziet u graag op zaterdag 29 en zondag 30 juni in gemeenschapshuis d’n Toomp.