Dit jaar wordt er weer een Palmpasenviering gehouden.
 
 
Deze zal plaatsvinden op zondag 24 maart om 9.30 uur. Op zondagochtend verzamelen de kinderen om 9.00 uur voor de school en van daaruit vertrekken ze in optocht naar de kerk. Om 9.30 uur is vervolgens de Eucharistieviering. We vragen de ouders van groep 1, 2 en 3 om bij hun kinderen in de kerkbanken plaats te nemen.
 
Ook jongere broertjes en zusjes en kinderen die in Heijen wonen, maar hier niet op school zitten, zijn van harte welkom.
Bij slecht weer komt de optocht te vervallen. De kinderen kunnen dan rechtstreeks om 9.30 uur naar de kerk gaan. Dit maken we bekend door het ophangen van een briefje bij school
.
Op vrijdag 22 maart krijgen de kinderen (gr. 1 t/m 6) die meedoen aan de Palmpasen optocht/viering 2 stokken en een broodhaantje mee. Ze kunnen deze om 14.00 uur ophalen in de aula en versieren deze thuis.
 
Om te weten hoeveel we hiervan moeten bestellen, willen we vragen om deelname te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór maandag 20 maart.
We hopen op een grote opkomst!!
 
Palmpasen 2024