Doe mee met ‘Lekker naar buiten in de Maasduinen'

 Gezondheidscentrum Hooge Heide en de Coöperatie Maasduinen nodigen inwoners van Bergen, Afferden, Siebengewald en Heijen uit om samen te beleven hoe de natuur kan bijdragen aan jouw gezondheid. Iedereen is welkom, jong en oud, en zelfs als je minder mobiel bent, kun je gewoon meedoen. Er worden allerlei soorten wandelactiviteiten georganiseerd, van flink doorwandelen tot heel rustig, maar je kunt ook meekoken, je creativiteit inzetten of als jeugdige buiten spelen.
 

Wat gaat er gebeuren
Het hele evenement staat in het teken van positieve gezondheid. De deelnemers worden eerst welkom geheten met een hapje en een drankje. Daarna wordt er een overzicht gegeven van alle activiteiten en kun je ter plekke kiezen aan welke je mee wil doen. Het weer hebben we niet in de hand, dus zorg zelf voor geschikte kleding. Je krijgt een rugzakje met inhoud mee voor onderweg en bij terugkomst worden ervaringen uitgewisseld onder het genot van warme soep en een broodje.

Lekker naar buiten in de Maasduinen vindt plaats op zondag 10 december bij De Alverman in Afferden. De inloop is vanaf 9.30 uur en het programma duurt van 10.00 tot 14.00 uur.

Meedoen is gratis. Meld je aan voor 4 december via het formulier op de website van de coöperatie: https://cooperatiemaasduinen.nl/lekkerbuiten 

Voor vragen, neem contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.