Inloopbijeenkomst Herinrichting Buitenruimte MFA Heijen

gemeente Gennep aug 2021 20x25

Beste inwoner van Heijen,

Dit voorjaar zijn we gestart met het project Herinrichting buitenruimte MFA Heijen. Hieronder vallen de Lijsterbesstraat, Sleedoornstraat, Meidoornstraat en de openbare ruimte rondom het MFA. Voor de zomer hebben we hiervoor informatie opgehaald bij de organisaties die in het gebouw gevestigd zijn, bij Hèjje Mojjer en bij de omwonenden. Nu komen we bij u terug om de schetsontwerpen te presenteren.

Buro Lubbers heeft schetsontwerpen gemaakt

Buro Lubbers is een ontwerpbureau voor landschapsarchitectuur en stedenbouw. Zij hebben de afgelopen tijd extra gesprekken gevoerd met de school, het kinderdagverblijf, D’n Toomp en Hèjje Mojjer. Daarnaast hebben we een verkeersonderzoek laten uitvoeren. Op basis van alle inbreng zijn twee ontwerpen gemaakt voor een klimaatbestendige buitenruimte met voldoende parkeergelegenheid en genoeg ruimte voor groen, activiteiten en speelgelegenheid.

Inloopmoment presentatie schetsontwerpen
Graag nodigen Buro Lubbers en de gemeente Gennep u uit om de schetsontwerpen te komen bekijken. Medewerkers van Buro Lubbers en de gemeente lichten de gemaakte keuzes graag toe en kunnen uw vragen beantwoorden. Vervolgens kunt u aangeven welk ontwerp uw voorkeur heeft.
 
Datum: maandag 11 december 2023
Tijd: inloop tussen 16.00 uur en 19.00 uur
Locatie: D'n Toomp, Lijsterbesstraat 10, Heijen

Aanmelden is niet nodig. U kunt op elk moment tussen 16.00 uur en 19.00 uur binnenlopen.

Vervolg van het project

Begin 2024 leggen we de schetsontwerpen inclusief begroting voor aan de gemeenteraad. Daarbij geven we aan welk ontwerp de meeste voorkeursstemmen heeft gekregen. De raad beslist over het vervolg van het project