Dinsdagavond, 31 oktober is in aanwezigheid van zo'n 80 mensen, inclusief het voltallige college Burgemeester en Wethouders en de gebiedscoördinatoren, het Leefbaarheidsplan gepresenteerd. In de presentatie ziet u alle acties die we de komende jaren SAMEN (inwoners, verenigingen, gemeente en ondernemers) gaan oppakken.

Klik op de afbeelding hieronder om de presentatie te downloaden.

samen werken aan Vitaal Heijen

In de presentatie zijn uit te voeren acties aangegeven onder de noemers 'Quick wins", "Grote (visie-) Projecten" en "Fill ins". Mocht u belangstelling hebben aan een of meerdere acties mee te willen werken, nodigen wij u van harte uit een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en actie/actienummer.

HèjjeMojjer streeft er naar om inwoners en ondernemers zo snel mogelijk te informeren omtrent ontwikkelingen in Heijen. Via een Whatsapp-bericht willen wij graag belangstellenden informeren als er vanuit het bestuur een bericht op de website vermeld staat. Wilt u in deze app groep opgenomen worden stuur dan een mailtje met uw mobiele nummer aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding "app-groep". U krijgt via de app alleen een notificatie als er nieuws is geplaatst. Het is niet mogelijk op berichten binnen deze app-groep te reageren.

Elk kwartaal zullen we een update geven via de mail of via een bijeenkomst.

Indien u vragen hebt, schroom niet en neem contact op met Sjef Smeets (secretaris Hèjje Mojjer) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van Hèjje Mojjer

Marianne de Winter

(voorzitter)