Zonnebloemloten voor mooie momenten, écht dichtbij zonnebloem

De lotenverkoop van de jaarlijkse Zonnebloemloterij is gestart. Met de opbrengst bekostigt Nationale Vereniging de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen (18+) met een lichamelijke beperking. Hiermee doorbreekt de Zonnebloem het sociaal isolement van deze kwetsbare groep mensen.   

Ook de Zonnebloemafdeling Heijen zal in juni, juli en augustus mogelijk bij u aanbellen met de lotenboekjes. Door mee te spelen steunt u het lokale Zonnebloemwerk: van elk verkocht lot van 3 euro komt vijfenzeventig procent direct terecht bij de plaatselijke Zonnebloemafdeling. Hiervan worden vele activiteiten en uitstapjes mogelijk gemaakt. Het overige deel komt ten goede aan de landelijke projecten van de Zonnebloem, waaronder de Zonnebloemauto's en -fietsen en de organisatie van de loterij.

Vergrote winkans 

Mensen die meespelen met deze 54ste editie van de loterij maken kans op mooie prijzen: het prijzenpakket is met ruim 24.000 prijzen verviervoudigd ten opzichte van andere jaren. Er zijn onder andere geldprijzen tot 15.000 euro te winnen, e-bikes, Ipads, dagjes uit, vakanties in eigen land, airfryers en cadeaubonnen van diverse winkelketens. De trekking is op 9 oktober a.s. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Online meespelen

Mensen die de Zonnebloem graag willen steunen, maar de vrijwilligers met hun loten aan de deur hebben gemist, kunnen ook online loten aanschaffen via zonnebloem.nl/loterij. U kunt hierbij kiezen om de plaatselijke afdeling Heijen te steunen.