Klik op foto of logo voor meer info!
word lid HM
     Voor oudere berichten kijk bij archief

1x 11 Hoenderbal vrijdag 17 februari 2023 
Ons eerste jubileum (1x11) op vrijdag 17 februari 2023 is een feit! Dat willen we uitgebreid met heel Heijen en omstreken gaan vieren. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om de avond extra lang te maken!!
19:00 - 20:30 : Avondmatinée 
Voor jong en oud is er vertier tijdens het avondmatinée! 'Maar een matinée is toch een middagvoorstelling', horen we je denken.. Niet op het Hoenderbal! Wij zorgen dat de banken en lange tafels klaar staan, zodat je alleen maar hoeft aan te schuiven. We starten om 19:00 met een drankje en eventueel een hapje, verder gaan we je verrassen met een programma vol muzikale surprises. De avond wordt geopend door niemand minder dan de Burgemeester!! Na de grandioze opening zullen enkele artiesten hun kunsten vertonen op het podium. Zoals je kent bij Hennie G op Volle Toeren, worden nieuwe liedjes geïntroduceerd, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje gestoken. Hoe zou Hoenders Overal klinken als Ierse folkore versie? Zal Hennie Gieben & De Soundmix Show een nieuwe carnavalskraker uitbrengen? Ook kijken we met z’n allen terug op 11 turbulente jaren! Kortom, dit wil je niet missen!
Entree is gratis en toegankelijk voor iedereen! Ook als je denkt te oud of te jong te zijn voor het Hoenderbal.. of altijd naar de Mouter gaat op vrijdag. Dan start je de avond dus bij het Avondmatinée op het Hoenderbal. De kans is klein dat je het doet, maar daarna kun je altijd nog door naar Gennep.
20:30 - ...? : Jubileum Hoenderbal
Na het Avondmatinée schuiven we alle banken en tafels aan de kant en kan het feest beginnen! Hossen, springen, vlaoien en polonaises. Alles komt voorbij. Iedereen kan weer genieten van de mooiste carnavalsplaatjes en wellicht hangt de microfoon ook weer ergens in de zaal voor wat extra publieksparticipatie. Natuurlijk zullen de afgetreden ex-prinsen ook hun schilderijtje in de galerij ophangen.
Dan is het uiteindelijk wachten op het grootste moment van de avond: de uitkomst van de nieuwe prins: de 11e prins Hoender d’n Urste!! In de avond hebben we nog een aantal speciale artiesten geboekt die we nog even geheimhouden. Bijzijn is meemaken! Zorg daarom dat je erbij bent!
Alaaf en tot dan!Hennie Gieben en de Hoendercommissie
 
hoenderbal 2023 poster