Lieve dorpsgenoten,
 
Ondanks alle perikelen rondom het coronavirus houden wij als Heisateam toch nog goede hoop om dit jaar het 750 jarig bestaan van Heijen te vieren. Samen met o.a. Hèjje Mojjer, Gilde Sint Dionysius en Stichting Rin en de Maes wordt er achter de schermen druk gewerkt om een schitterend programma in elkaar te zetten.
Dit feestweekend gaat plaatsvinden, zoals vanouds, in het Pinksterweekend: van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni 2022.
 
Wij hebben wel weer zin in een feest. Jullie toch ook?
 
Deze keer wordt het feestweekend rondom ons mooie kasteel georganiseerd. Er zullen van allerlei historische invloeden te beleven zijn, denk aan een kampement met ridders, vuur, paarden, kanonnen, klederdracht, ambachtswerk en nog veel meer moois! Voor jong en oud!
We werken momenteel nog aan het definitieve programma met uiteraard gezellige feestavonden in de tent maar daarover een volgende keer meer.
Wij hopen dat we dit feestweekend kunnen organiseren zonder al te veel coronamaatregelen. Een feest met de 1,5 meter maatregel is voor ons een no-go, dus geen feest. Wanneer wij verplicht worden om jullie naar een QR code of gezondheidsverklaring te vragen, kan het feest wat ons betreft doorgang vinden. We zijn afhankelijk van de dan geldende overheidsmaatregelen.
 
Dit is een korte update over het 750 jarig dorpsfeest / Heisafeest.
Wij hopen net als jullie op een prachtig feest!
 
Bedankt en hou je goed!
Team Heisa