Duofiets Heijen

Een grote wens van het bestuur van Dorpskamer Heijen was de aanschaf van een duofiets. Door gebruik te maken van de gulle giften van diverse fondsen hebben we deze aanschaf mogelijk kunnen maken. De duofiets is gestald bij de Dorpskamer. Wat is er mooier om, ondanks mindere mobiliteit, een mooie fietstocht te maken in de omgeving van ons prachtige dorp. Buiten de gasten van de Dorpskamer, is het voor alle inwoners van Heijen mogelijk gebruik te maken van deze fiets.

Wat is een duofiets?

Een duofiets is een fiets met drie wielen en twee zitplaatsen. Eén iemand stuurt en u kunt allebei fietsen. Doordat u naast elkaar zit, kunt u makkelijk met elkaar praten. De duofiets heeft een elektromotor/trapondersteuning. Dat maakt het fietsen nog prettiger!

Hoe werkt het lenen van de duofiets?

De duofiets zal o.a. gebruikt worden door de vrijwilligers van de Dorpskamer. Zij kunnen, indien gasten dit willen, een tochtje gaan maken.

Ook alle andere inwoners van Heijen kunnen gebruik maken van de duofiets. De duofiets kunt u reserveren door op werkdagen tussen 13.30 en 15.00 uur te bellen naar de Dorpskamer: 0485-210660. U kunt de fiets dan reserveren voor een dag of dagdeel. Er zijn geen kosten aan verbonden. De fiets is verzekerd tegen diefstal en is voorzien van een goed slot.l

Het gebruik van de duofiets is op eigen risico. Het bestuur van de Dorpskamer kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur Dorpskamer Heijen.

21-02-2022

duofiets x