Klik op foto of logo voor meer info!
word lid HM
     Voor oudere berichten kijk bij archief

DIT JAAR GEEN INTOCHT SINTERKLAAS IN HEIJEN

sint
Helaas gaat de intocht van Sinterklaas in Heijen dit jaar niet door. Al een aantal jaren zoekt het bestuur van het Oranje Comité nieuwe bestuursleden. Ook na herhaaldelijke oproepen is het helaas niet gelukt om deze te vinden en kan de intocht van Sinterklaas daardoor dit jaar niet doorgaan.

De intocht van Sinterklaas is altijd een gezellige middag voor onze kinderen en hun ouders.  We organiseren dit met de inzet van het bestuur, een aantal vrijwilligers en lokale bedrijven. Er ligt een draaiboek en met gezamenlijke inzet organiseren we steeds weer een leuke middag.

We hopen dan ook van harte dat er voor volgend jaar toch mensen gaan opstaan. Het zou toch wel erg jammer zijn als deze traditie voor Heijen verloren gaat. Het is helaas wel het geval dat indien er niemand opstaat, het Oranje Comité niet kan blijven bestaan.

Voor vragen, of als je voor het komende jaar iets wil betekenen, kun je contact opnemen met de oud- of resterende bestuursleden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Oranje Comité Heijen

 

Gerwin Janssen, Secretaris

Marieke Elbers, Sint commissie   

Marita Wit, Bestuurslid

Diederik Hol, Voorzitter 

Eelco Basten, Penningmeester

Ellen Cornelissen, Bestuurslid