vv heijen rondje.0x25
Beste Heijenaren en andere vrienden van VV Heijen,

Al iets meer dan een maand zijn de competities stilgelegd vanwege de maatregelen rondom het corona virus. Dat heeft een sportieve impact, aangezien onze leden vanaf dat moment geen wedstrijden meer hebben kunnen spelen. Maar minstens net zo belangrijk is de sociale impact die het heeft op onze vereniging. Onze kantine is namelijk voorlopig ook gesloten. De kantine vervult al jaren een grote centrale rol binnen onze club, waar jong en oud elkaar ontmoeten en onder het genot van een drankje de wedstrijd of andere (rand)zaken bespreken.

De kantine heeft dus een grote sociale functie binnen onze vereniging, maar daarnaast is de kantine ook een belangrijke inkomstenbron van onze club. Clubplan Nederland is daarom een initiatief gestart, namelijk ‘Rondje voor de club’. Met dit initiatief willen zij alle amateurverenigingen helpen om de corona crisis door te komen met behulp van donaties, of beter gezegd: rondjes voor de club.

Op https://www.rondjevoorjeclub.nl/clubs/?club=vvheijen kan iedereen die VV Heijen een warm hart toedraagt een rondje geven aan de club. Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven, en ook halve (€10) en kwart (€5) rondjes zijn beschikbaar. Het betalen gaat via iDeal.

Alle rondjes zijn mooi meegenomen en zorgen ervoor dat VV Heijen na de corona crisis weer op volle kracht kan doorgaan om haar sportieve én sociale functie te vervullen!

Alvast bedankt voor alle hulp!

Met vriendelijke groet,

VV Heijen