bergemo open dag 2019Op 29 september openen wij onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met onze paarden en het paardrijden.
Programma : 
Rondleidingen : Tussen 11.00 en 15.30 zal er ongeveer elke 30 minuten een rondleiding starten, tijdens de wandeling door onze stallen kun je kennis maken met onze paarden en pony's. Onderwerpen als omgang met
het paard , paardenwelzijn en onze manier van werken en lesgeven zullen aan bod komen. De rondleiding is gratis en aanmelden is niet nodig. Kinderen onder de 12 jaar dienen tijdens de rondleiding begeleidt te worden door een volwassene.

Proefles : Wil je ook eens ervaren hoe het voelt op de rug van een paard of pony ? Of kun je al rijden en wil je eens kijken of onze manier van lesgeven past bij jou? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Deze proeflesjes duren 20 minuten en zijn met maximaal 3 deelnemers tegelijk. Wil je graag meedoen? aanmelden is verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de geplande tijd. Bij opgave graag leeftijd en eventuele rijervaring doorgeven.

Ponyritjes : Kinderen tussen 2 en 10 jaar kunnen tussen 11.30 en 15.30 een ritje maken op onze pony's onder begeleiding van een ouder / volwassene. Deze ritjes duren 10 minuten en via www.dorpsdeals.nl kunt u deze alvast bestellen met een leuke korting. Op deze dag is het ook nog mogelijk om een ritje te boeken, de kosten bedragen dan € 5,00.

Huifkartocht : Om 11.30 en 13.00 rijden we met een huifkar een mooie tocht van een klein uurtje door onze omgeving. Deze tocht is een leuk uitje voor het hele gezin. De kinderen ontvangen naderhand een zakje paardensnoepjes en mogen ( onder begeleiding van een ouder) de pony's nog voeren. Via www.dorpsdeals.nl is er ook een leuke actie voor deze tocht. Op de dag zelf aanmelden is 9 mits nog ruimte) ook mogelijk. Dan bedragen de kosten € 5,00 per persoon.