logo gemeente gennepGemeente Gennep krijgt nieuwe informatiezuilen en posterboxen waarop verenigingen en andere organisaties aankondigingen kunnen doen. Hiermee komt een einde aan de wirwar van allerlei borden zoals portaalborden, spandoekframes en sandwichborden. In Heijen komt een digitale informatiezuil aan de Hoofdstraat te Heijen (voorbij de afslag N271 voor de splitsing Gennep – Heijen). De informatiezuil wordt na de reconstructie van de N271 geplaatst. Ook worden er tweezijdige posterboxframes aan lantaarnpalen bevestigd langs de doorgaande wegen.

Gemeente Gennep krijgt nieuwe informatiezuilen en posterboxen waarop verenigingen en andere organisaties aankondigingen kunnen doen. Hiermee komt een einde aan de wirwar van allerlei borden zoals portaalborden, spandoekframes en sandwichborden. Het college heeft hier onlangs een besluit over genomen. De nieuwe borden worden in twee fases geplaatst. Voor reeds ingediende aanvragen van organisaties geldt een overgangsperiode.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 28 mei van 19.00 tot 21.00 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst over deze nieuwe informatieborden. Wethouder Janine van Hulsteijn en Chris Jordans zijn deze avond ook aanwezig. De bijeenkomst vindt plaats in de kamers Heijen en Milsbeek van het gemeentekantoor,  bereikbaar via de ingang Torenstraat. Verenigingen en andere organisaties die eerder een aanvraag voor het plaatsen van borden hebben gedaan, hebben een uitnodigingsbrief ontvangen. Ook andere belangstellenden zijn deze avond van harte welkom. Voor meer informatie verwijzen we naar www.gennep.nl/aankondigingsborden

In gemeente Gennep worden vier digitale informatiezuilen en 25 tweezijdige posterboxframes geplaatst. Deze worden beheerd door Jordans Signs & Promotions.

De locaties van de digitale informatiezuilen zijn:

  • Brabantweg te Gennep (halverwege de Weverrotonde en de abri);
  • St. Janstraat te Ottersum (net buiten de komgrens bij huisnummer 77);
  • Rijksweg te Milsbeek (voorbij het verwijzingsbord 'War cemetery');
  • Hoofdstraat te Heijen (voorbij de afslag N271 voor de splitsing Gennep – Heijen).

De digitale informatiezuilen aan de Rijksweg en Hoofdstraat worden na de reconstructie van de N271 geplaatst.

De posterboxframes worden, verspreid over de gemeente, aan lantaarnpalen langs de doorgaande wegen bevestigd.