zaterdag 17 april 2021

13 april 2019: Slagwerkgroep EMM aanwezig op ONSK

slagwerkgroep EMM

Op zaterdag 13 april neemt slagwerkgroep EMM Heijen deel aan het Openbaar Nederlands Slagwerkgroep Kampioenschap in Schaffelaar theater Barneveld.

Het verplichte werk ‘Force Field’ zal door een geblindeerde jury worden beoordeeld en uiteindelijk een Nederlands Slagwerk Kampioen op basis van pure muzikaliteit aanwijzen.

Het aanwezige publiek kan de deelnemers aan de hand van het verplichte werk optimaal met elkaar vergelijken. Een sterk deelnemersveld zal het voor de jury niet makkelijk maken. De organisatie van het ONSK is er in geslaagd om het wedstrijd element voor zowel deelnemers als toeschouwers tot een geweldig (nog steeds groeiend) succes te maken!

Om 15.00 uur vindt de loting plaats i.v.m. de volgorde van de deelnemers en aansluitend zal de middenklasse starten. Om 21.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden en wordt na een spannende muzikale strijd bekend gemaakt wie zich Openbaar Nederlands Slagwerk Kampioen 2019 mag noemen! De slagwerkgroep heeft zich onder leiding van dirigent Casper Traa de afgelopen maanden goed voorbereid en hebben er ontzettend veel zin in.

Op vrijdag 12 april zal de slagwerkgroep om 20.30 uur een generale uitvoering geven in d’n Toomp in Heijen. Voor de slagwerkers een mooie kans om de laatste puntjes op de i te zetten alvorens zij zaterdag naar Barneveld vertrekken.  

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de generale uitvoering en aansluitend de slagwerkgroep succes te wensen. Uiteraard stellen we het op prijs als jullie ook aanwezig zijn tijdens het ONSK om de slagwerk middels een luid applaus aan te moedigen.

Voor meer informatie over het ONSK verwijzen wij je graag naar: www.onsk.nl

Tot 12 april in Heijen en/of 13 april in Barneveld.