header.png
woensdag 8 juli 2020

21-03-2019: Lezing Zijactief: "verschillen tussen mannen en vrouwen"

logo ZijActiefZijActief afdeling Ottersum en Heijen organiseren op donderdag 21 maart om 20.00 uur in Zaal 't Swaantje in Ottersum een avond met een lezing door Leon Pouls uit Stramproy met als thema “De verschillen tussen mannen en vrouwen”. De lezingen van Léon gaan over mensen. Hij houdt met actuele onderwerpen op een interactieve en humoristische manier mensen een spiegel voor. Hij confronteert het publiek op een speelse en luchtige manier met de manier waarop wij onze levens leiden. Dit levert opmerkelijke inzichten op met als insteek een stuk persoonlijke groei bij het publiek.
Een van de recensies over de voordracht is: “Verschillen tussen mannen en vrouwen, een geestige en positieve avond met veel humor, attent en tactvol gebracht. Lang geleden dat ik zo gelachen heb".

Deze masterclass wordt medemogelijk gemaakt met subsidie van het provinciaal bestuur in Roermond. Er is geen entree, ook voor niet-leden. De koffie en overige consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet leden. Dus neem je zus, buurvrouw of vriendin mee. Het beloofd een geweldige avond te worden.

We hopen op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,

Antoinette Linders, voorzitter afd. Heijen

Ine Mijnders, voorzitter afd. Ottersum

Vervoer op eigen gelegenheid (fiets of auto).