header.png
woensdag 8 juli 2020

09-02-2019: ESP Centrum brengt de zorg weer terug naar Heijen

ESPZaterdag 9 februari 2019  vanaf 13.00 uur opent het ESP Centrum voor gezondheid en sport een nieuwe praktijk aan de Hoofdstraat 27  in Heijen. De eigenaren Harald Bant & Erwin Jansen willen in de toekomst dat er naast fysiotherapie ook andere zorg wordt aangeboden voor de inwoners van Heijen.
Hier valt te denken aan ergotherapie, logopedie en psychosociale begeleiding.
Door het aanbieden van fysiotherapie in Heijen en omstreken is het voor mensen die minder mobiel zijn makkelijker dicht bij huis behandeld te worden door één van de fysiotherapeuten.
Naast de opening van de praktijk in Heijen viert het ESP Centrum op die dag haar 20 jarig bestaan. Een mooi moment om stil bij te staan. Door het enthousiasme en de professionaliteit van het team, werken er inmiddels 24 collegae aan de kwaliteit van leven van de mensen die de verschillende praktijken bezoeken.

Naast de praktijken in Gennep en Siebengewald is Heijen de derde praktijk waar fysiotherapie wordt aangeboden .Het ESP centrum is een praktijk waar bedrijven en mensen van jong tot oud zich kunnen melden voor (bedrijf s) fysiotherapie, medische fitness, re-integratie en personal training.

 
Met vriendelijke groeten,
ERWIN JANSEN
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0485-516009
Langeweg 204
6591 XA Gennep