Klik op foto of logo voor meer info!
word lid HM
     Voor oudere berichten kijk bij archief

1 Muziektheater2De Revuegroep en Die Original Maastaler treffen elkaar op vakantie. “URLAUB AN DER EGER” Tsjechië op zaterdag 17 november om 19.30 uur en zondag 18 november om 14.00 uur in D’n Toomp in Heijen.. Entree kassa: € 6,50.

Kaartjes zijn te koop bij de volgende verkoopadressen: Troefmarkt Heijen, Heijs Hepke, Gemeenschapshuis D'n Toomp en bij de leden van Die Original Maastaler en de leden van de Revuegroep

Eindelijk is boerenzoon Bertus dan aangekomen op de Kempovani (camping) “An der Eger”. Ook arriveert daar bankiersdochter Eleonora voor een verblijf. Het botst al meteen tussen deze twee heel verschillende karakters: dat wordt dus nooit wat Gelukkig is er verder genoeg te doen op de camping. Een zeer professioneel animatieteam nodigt diverse bekende artiesten uit en …….vlak in de buurt logeert toevallig een TOP blaaskapel uit Heijen. Er ontstaat een vruchtbare samenwerking tussen het animatieteam en de kapel waarbij Bertus en Eleonora de hoofdrol spelen. Dit resulteert in veel muziek en zang. Of het daar bij blijft ? Tsjaa.. Dat staat nog te bezien. Zijn die twee voor elkaar gemaakt ? Dat ziet er niet naar uit ! Hoe dat afloopt kunt u zien op zaterdag 17 november om 19.30 uur en zondag 18 november om 14.00 uur in D’n Toomp in Heijen.. Entree kassa: € 6,50.