maandag 27 maart 2023

01-07-2018: Workshop ‘koken in de tuin uit de tuin"

groei en bloei actiCokkie van Leeuwen van Frutti Confetti organiseert op zondag 1 juli 2018 een workshop "koken in de tuin" samen met Groei en Bloei.
De workshop is in de tuin aan de Boxmeerseweg 16 van 15.30 - 19.00 uur. Maximaal 20 personen kunnen hieraan deelnemen en de kosten zijn: € 25,00 voor leden en € 29,50 voor niet leden.
Heerlijk buiten koken en eten met uw eigen oogst van het seizoen. Groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen staan op het menu, aangevuld met vlees of vis.
Door het grote succes van vorig jaar, koken we ook dit jaar op verschillende plekken in de tuin onder begeleiding van Cokkie van Leeuwen. Rond 17.30 uur wordt het genieten van de gerechten met een passend glaasje wijn.
Iedereen mag producten uit eigen tuin meenemen. Graag van te voren doorgeven wat en hoeveel je meeneemt. Dan kan Cokkie de recepten hierop af stemmen.
 
Aanmelden en informatie voor deze activiteit vóór 15 juni bij:
Hermi Broenen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roos Gielen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cokkie van Leeuwen, Frutti Confetti, www.frutticonfetti.nl
 
groei en bloei hemerocallis