vrijdag 31 maart 2023

15-06-2018: EMM live: 15 juni 2018

peanuts 2018Het muzikale hoogtepunt zal plaatsvinden op vrijdagavond 15 juni: EMM Live! Een ongekend groots showconcert met medewerking van verschillende artiesten. Zoals een professioneel strijkersensemble bestaande uit Michelle van Elk, Marie de Thouars, Twan Cox en Floor Bakker. Deze musici zijn o.a. actief bij Symfonisch Collectief Breda, NJO en Guido’s Orchestra. Uiteraard zal het vaste combo bestaande uit Jan Luppes (basgitaar), Bart Janssen (toetsen) en Joshua de Jonge (gitaar) ook weer haar medewerking verlenen. En last but not least Richard Sprokkereef, Ingrid Heijl en Karin Hertsenberg (opera zangeres). Zij zullen zowel gezamenlijk als individueel hun muzikale talent ten gehore brengen! Het geheel staat onder leiding van dirigenten Theo Jetten en Casper Traa. Licht, geluid én video worden deze avond op een professionele wijze verzorgd. Kortom een concert waarbij het publiek oren en ogen tekort zal komen en niet stil kan blijven staan!

Maar het blijft niet bij het spectaculair showconcert. In het weekend van 15 tot en met 17 juni zijn nog veel meer mooie dingen te beleven. Zo is er op zaterdagmiddag een muzikale happening gepland voor mensen met een beperking. Het idee is om SAMEN muziek te maken. De organisatie is nog steeds bezig muziekinstrumentjes te verzamelen. Heb je nog wat in huis dat lawaai maakt, lever het dan in bij Marita Kremers, Boommarterstraat 39. Het begint om 13.30 en eindigt om 16.00u. Ook entertainer en musicus Tom Meuwese verleent zijn medewerking deze middag.

In de avonduren gaat het dak er af met coverband Peanuts. Speciaal voor de jeugd tussen 18 en 80 jaar. Het beloofd  een spetterende avond worden. Peanuts staat erom bekend dat ze van alle (muzikale)markten thuis zijn en verzoeknummers aanvragen gaat heel gemakkelijk met je mobiele telefoon.  Elke stage wordt opgeschud met supersnelle, interactie show, tot de nok gevuld met geweldige medleys, disco-klassiekers, maar ook gevoelige snaren en requests passeren de revue. Zelfs vanuit het midden van de tent kun je direct in contact komen met de bandleden. Maak een Selfie en vraag daarna je favorieten nummer aan en de band gaat het spelen.

Kortom, ook een avond die je niet mag missen!

Op zondag 17 juni verzorgen de leden van EMM samen met pastoor Reijnen een heilige mis in de feesttent. EMM zal het muzikale deel voor haar rekening nemen. De H.Mis begint om 11.00 uur. Daarna is het vrij baan voor een dorpsbrunch en de dorpsreünie.

Voor de brunch heb je al een uitnodiging in de bus gehad. Vele aanmeldingen hebben zich ook hier al voorgedaan.

Na de brunch hopen we héél veel mensen te mogen begroeten. Mensen die geboren en getogen zijn in Heijen maar hun geluk elders hebben gevonden zijn samen met de huidige inwoners van Heijen van harte welkom. Onder de klanken van Recovery Bay een unieke kans om de verloren vrienden en vriendinnen uit je jeugd nog eens te ontmoeten en bij te praten. Hoe leuk is dat! Nu eens niet via Facebook maar gewoon live, lekker onder elkaar.

Het redactieteam van het Hèjs Nèjs gaat rond en zal proberen een aantal van deze voormalige Heijenaren te interviewen.

Kortom, bestuur en leden van EMM hebben gedurende dit gehele weekend voor ieder wat wils te hebben. EMM LIVE, de muzikale middag voor mensen met een beperking, Peanuts, de H.Mis, brunch en dorpsreünie, het kan niet anders dan dat het een gevoel van saamhorigheid kweekt in ons fijne dorp! De fanfare is de uitdaging aangegaan;  Spijt krijg je alleen als je niet bent gegaan!