maandag 27 maart 2023

17 juni 2018: Brunch feestweekend Fanfare EMM

logo EMMFanfare EMM sluit het feestweekend af met een Heilige Mis in de feesttent op het kermisterrein. De eucharistieviering dit weekend in de kerk komt hiermee te vervallen. Aansluitend is er een brunch én dorpsreünie! Als inwoner van Heijen willen wij u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

De brunch is op zondag 17 juni 2018 om 12.00 uur .De feesttent zal omgetoverd worden tot een eetcafé waar u voor € 7,50 gezamenlijk kan brunchen. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het antwoordstrookje in te vullen. Uw betaling dient voor 1 juni in ons bezit te zijn.

Dorpsreünie

Om 13.00 uur zal de brunch ongemerkt overlopen in de dorpsreünie. U bent harte welkom om onder het genot van een drankje, met passende achtergrond muziek, elkaar te ontmoeten én herinneringen op te halen! EMM zal (oud) basisschool docenten uitnodigen om tijdens deze reünie aanwezig te zijn! Ook ontvangen alle verenigingen en oud-muzikanten een uitnodiging. Wilt u een oud inwoner uitnodigingen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zullen foto’s en video’s van vroeger worden getoond. Heeft u nog materiaal wat u met (oud) inwoners wilt delen? Neem dan contact met ons op via bovenstaand e-mail adres of Helmi Jans!

 

Tot dan, met muzikale groeten,

Bestuur & leden Fanfare EMM

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antwoordstrook

Naam: ……………………………………………………………………………...

Adres: ……………………………………………………………………………...

Postcode en woonplaats: …………………………………………………………….

Wenst deel te nemen aan de brunch met …. personen. Ik maak het bedrag van €. 10,- per persoon over op IBAN NL26 RABO 0122 1924 27 o.v.v. ‘uw naam en deelname brunch’.

U kunt deze antwoordstrook afgeven bij Gerrit Stoffele, Heesweg 27 Heijen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------