Klik op foto of logo voor meer info!
word lid HM
     Voor oudere berichten kijk bij archief

collage 2Zoals bekend zal Fanfare EMM een ongekend groots showconcert geven tijdens het jubileumweekend. Naast de circa 85 muzikanten van de slagwerkgroep en het orkest zullen er ook verschillende artiesten en musici schitteren op het podium.  

Met trots presenteren wij jullie de artiesten Richard Sprokkereef, Karin Hertsenberg en Ingrid Heijl!

 

Drie zeer verschillende artiesten met één overeenkomst namelijk een ongelofelijk talent voor zang en muzikaliteit! Tevens een tipje van de sluier betreffende de nummers welke zij ten gehore zullen brengen..

Richard Sprokkereef (zanger)

Richard heeft een groot stembereik, een ras entertainer in diverse producties en shows.  Richard stond o.a. in de finale van het televisie programma ‘ Una Voce Particolare’ van Ernst Daniël Smid en is de leadzanger van de band 5 Decades Down. Nummers van o.a. Kensington, Ed Sheeran, Guns N’Roses en Prince gaat hij dan ook niet uit de weg. Kortom, een muzikale en creatieve duizendpoot!

Karin Hertsenberg (sopraan operazangeres)

Karins zangcarrière kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het televisie programma ‘Una Voce Particolare’ van Ernst Daniël Smid. Zij trad op met bekende solisten zoals Berdien Stenberg, Jan Vayne en Ernst Daniël Smid. Met o.a. het nummer ‘Barcelona’ bekend tijdens de opening van de Olympische spelen in 1992 gezonden door Freddy Mercurie en Montserrat Cabellé, zal zij zorgen voor kippenvel!  

Ingrid Heijl (zangeres)

Ingrid valt vooral op door haar eigen stemgeluid, haar energieke uitstraling en haar grote enthousiasme, waarmee ze al vele harten heeft kunnen raken. Ze maakt deel uit van o.a. ‘ de Drie Baronessen’, the Bull Town Band en zingt regelmatig voor en met Michael Shalton in zowel binnen als buitenland. Nummers van o.a. Anouk, Donna Summer en een duet samen met Richard van Bløf zingt zij als geen ander!

Fanfare EMM bestaat in 2018 maar liefst 110 jaar én dat moet gevierd worden!

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 organiseert Fanfare EMM een muzikaal feestweekend in een feesttent op het  kermisterrein in Heijen.

KAARTVERKOOP EMM LIVE GESTART

Vrijdag 15 juni 2018

Alle muzikanten van EMM gezamenlijk op één groot podium, professioneel licht en geluid verzorgd door Rentall.

Met medewerking van gastmuzikanten als Karin Hertsenberg (opera zangeres), Richard Sprokkereef (zanger), Ingrid Heijl (zangeres), een strijkersensemble bestaande uit Michelle van Elk, Marie de Thouars, Twan Cox en Floor Bakker én het combo bestaande uit Jan Luppes (basgitaar), Bart Janssen (toetsen) en Joshua de Jonge (gitaar).

Kortom een ongekend groots showconcert waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en plaats zal nemen op de dansvloer!

Zaterdagmiddag 16 juni 2018

Een gezellig en muzikale middag voor én door mensen met een beperking. Met live muziek van Tom Meuwese en voldoende ruimte voor muzikale acts.

Zaterdagavond 16 juni 2018

Om 20.30 uur zal het dak er af gaan met Peanuts! Peanuts speelt alles! Elke stage wordt opgeschud met een supersnelle, interactieve show, tot de nok gevuld met meeslepende medley’s, deinende discoclassics, maar ook gevoelige snaren, rammende rock, raps en requests passeren de revue. Peanuts speelt álles en brengen het op geheel eigen wijze!

Zondag 17 juni 2018

EMM zal het weekend afsluiten met een Heilige Mis, aansluitende een brunch welke ongemerkt over zal lopen in de dorpsreunië! Alle (oud) inwoners van Heijen zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje en met passende achtergrond muziek elkaar te ontmoeten én herinneringen op te halen! EMM zal (oud) basisschool docenten uitnodigen om tijdens deze reünie aanwezig te zijn! Tevens ontvangen alle verenigingen en oud-muzikanten een uitnodiging. Wilt u ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tevens zullen er foto’s en video’s van vroeger worden getoond. Heeft u nog materiaal wat u met (oud) inwoners wilt delen. Neem dan contact met ons op via bovenstaand e-mail adres!

De kaarten voor het concert 'EMM LIVE' op 15 juni én de feestavond m.m.v. coverband ' Peanuts' zijn  te koop bij:

- Cafetaria 't Heijs Hepke (Heijen)              - Primera (Gennep)

- Troefmarkt te Wierik  (Heijen)                 -  Slijterij-Wijnhandel De Kurk (Gennep)

- Bakkerij Arts (Ottersum)                           - Cafetraia ’t Eendje (Afferden)

Of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveer het jubileumweekend in uw agenda en houd social media, onze website (www.fanfare-emm.nl)  en diverse media in de gaten voor meer nieuws!

Tot dan,  met muzikale groeten,

Bestuur en leden

Fanfare Eendracht Maakt Macht, Heijen

EMM LIVE 2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

collage april 2018