Start van de Zonnebloemloterij 2024

Jubileumeditie van de Zonnebloemloterij: mooie momenten, écht dichtbij 

In april startte de lotenverkoop van de jaarlijkse Zonnebloemloterij. En dit jaar is extra feestelijk omdat Nationale Vereniging de Zonnebloem haar 75-jarig jubileum viert. Met de opbrengst van deze loterij maakt de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking (18+) mede mogelijk. Hiermee doorbreekt de Vereniging het sociaal isolement van deze kwetsbare groep mensen.    

met Frans Duis
Zonnebloemambassadeur Frans Duijts bezoekt hier vakantieschip MPS de Zonnebloem om te ervaren wat de Zonnebloem betekent voor mensen met een lichamelijke beperking.

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Heijen zullen vanaf juni tot en met augustus mogelijk bij u aan de deur komen om loten te verkopen. Door mee te spelen steunt u het werk van de Zonnebloem in uw regio: maar liefst 75% van de opbrengst van elk verkocht lot van 3 euro gaat rechtstreeks naar lokale Zonnebloeminitiatieven. De resterende opbrengst draagt bij aan de landelijke initiatieven van de Zonnebloem, zoals de Zonnebloemauto's en -fietsen en de organisatie van de loterij.

Grootste prijzenpot ooit met winkans van 1 op 10

Deelnemers aan de jubileumeditie van de loterij maken kans op indrukwekkende prijzen. En vanwege het jubileum is er een extra feestelijk prijzenpakket. Naast geldprijzen tot €15.000, worden er o.a. e-bikes, iPads, dagjes uit, binnenlandse vakanties en airfryers verloot. De trekking vindt plaats op 7 oktober a.s. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Online meespelen
Voor degenen die de Zonnebloem willen steunen maar de vrijwilligers aan de deur hebben gemist, is er de mogelijkheid om online loten te kopen via zonnebloem.nl/loterij.

Nationale Vereniging de Zonnebloem
De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 90.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al precies 75 jaar maakt de Vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. Bijna 30.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel iedere wijk, dorp en stad in Nederland. De Vereniging streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Logo 75 jaar