header.png
dinsdag 21 januari 2020

10 jaar vereniging Hèjje Mojjer: Het Beste Idee voor Heijen!

logo heijen mojjer

Op 5 februari 2010 is de vereniging statutair opgericht. Dat is reden voor een feestje! Het bestuur wil geen receptie, maar juist Heijen laten profiteren van het jubileum!
I.v.m. het 10 jarig jubileum pakken we uit met Het Beste Idee voor Heijen! Vereniging Hèjje Mojjer stelt €4.500 beschikbaar voor de Heijense gemeenschap. De opzet is dat officiële verenigingen en organisaties zoals de kerk en de school uit Heijen een goed idee bedenken voor de eigen vereniging of organisatie. Die wordt er beter van! Maar.. het idee levert ook een bijdrage aan de leefbaarheid van Heijen!

Het kan bijvoorbeeld gaan om een eenmalige aanschaf van, of investering in iets voor je vereniging/organisatie. Geef dan aan hoe je vereniging/organisatie, maar ook Heijen daar profijt van heeft. 

Dit idee met offerte en kostenraming graag uitwerken en indienen bij vereniging Hèjje Mojjer voor 1 februari via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een jury kiest uit de inzendingen de tien beste maatschappelijke ideeën en die kunnen zich presenteren tijdens de grote finale op 28 maart in D’n Toomp. Alle 10 de finalisten ontvangen in ieder geval €200 voor hun idee. Tijdens de finale moeten de tien overgebleven organisaties binnen maximaal 2 minuten hun idee presenteren aan het grote aanwezige publiek. Dat mag in een eigen pakkende vorm, bv. filmpje, presentatie, toneel enz. Vervolgens mag iedereen in het publiek de beste drie ideeën uitkiezen en waarderen met een plek 1, 2 of 3. Op deze wijze worden de resterende € 2500 verdeeld over de organisaties en zal er uiteindelijk een winnaar uit komen met het hoogste bedrag. De avond zelf zal worden ‘aangekleed’ met muziek, maar de verdere concrete invulling volgt nog in januari. Het belooft een leuke, spannende en vooral gezellige avond te worden. 

 Uitslag over de finalisten : uiterlijk 10 februari worden de 10 finalisten geïnformeerd. 

Wie kunnen er inschrijven : officiële verenigingen en organisaties uit Heijen.
Finale : 28 maart 2020 in D’n Toomp; Meer informatie:  Hejs Nejs en website heijen.info


Dus, beste verenigingen en organisaties, denk maar eens goed na. Wij zijn reuze benieuwd!!

Heijen mojjer allen