header.png
maandag 25 maart 2019

Palmpasenviering

palmpasen 2017Zondag 14 April vindt de Palmpasenviering om 9.30 uur plaats in de Dionysius Kerk in Heijen.
We verzamelen om 9.00 uur bij basisschool de Heggerank. Hiervandaan vertrekt de optocht onder begeleiding van het Dionysius Gilde naar de kerk.
We zouden het fijn vinden wanneer zoveel mogelijk kinderen hieraan gehoor geven en samen met ons deze viering willen vieren.
Wij verzorgen de broodhaantjes en de stokken om een mooie Palmpasenstok van te maken voor kinderen tot en met groep 5.

De kinderen van groep 1 tot en met groep 5 van de Heggerank krijgen op school een brief voor de aanmelding. De andere kinderen in Heijen die op peuterspeelzaal De Zonnepitjes of op een andere school zitten vragen we aan te melden bij een van onderstaande personen.

Aanmelden kan tot maandag 8 april. Na deze datum moet je zelf voor je broodhaantje en stokken zorgen.

Degenen die zich hebben opgegeven mogen het broodhaantje en stokken ophalen op vrijdag 12 april om 14.00 uur bij basisschool de Heggerank.

We hopen jullie allemaal te zien op zondag 14 april. Mocht het slecht weer zijn, (wat we niet hopen) dan mogen jullie gelijk naar de kerk komen en vervalt de optocht. Bij twijfel proberen we via een brief bij de deur van de school en via Facebook zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen.

Namens de liturgiegroep,

Ellen Cornelissen, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cindy Arnoldussen, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maike van de Berg: 0485-518784, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolanda Jaspers telefoon: 0485-512030, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maike de Goey, Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Louise Pouwels, Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitleg Evenementen kalender:
- De donkere gedeeltes zijn evenementen, hier kan men op klikken.
- Met de pijltjes bovenaan kan men naar een maand eerder of later gaan.

Evenementen en Diversen

Site nieuws

 Bij evenementen staan kerkdiensten, ophalen afval, papier en kca