header.png
vrijdag 22 februari 2019

Vanaf nu kunt u stemmen op de nieuwe Prins Hoender 2019

hoenderbal 2019Het Hoenderbal in Heijen zorgt ieder jaar voor een unieke carnavals ervaring met onze Prins Hoender d'n urste! Hennie Gieben zorgt voor de sfeer en de ambiance

Zoals u wellicht gehoord heeft, wordt de prins Hoender 2019 niet door de Hoendercommissie gekozen. Dit jaar kunt u namelijk zelf beslissen wie de nieuwe prins wordt op het Hoenderbal  vrijdag 1 maart 2019!

Op https://www.hoenderbal.nl kunt u kiezen wie volgens u de geschikte prins moet worden voor dit carnavalsjaar. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het Hoenderbal, vindt u onze prinsengalerij met al onze

hoogheden door de jaren heen en kunt u genieten van alle filmpjes over/van het Hoenderbal door de jaren heen. 

Kortom: neem eens een kijkje op de vernieuwde website en vergeet niet te stemmen op de nieuwe prins Hoender 2019!

Met carnavaleske groet,

Hennie Gieben

Voorzitter Hoendercommissie

 

Het Hoenderbal keert terug naar het oude kippennest! Vrijdag 1 Maart 2019 zal de 8e Prins Hoender d’n Urste bekend worden gemaakt bij Café-Zalen Jan. We keren terug naar de plek waar het ooit allemaal begon en dat willen we graag met jullie vieren. Vanaf 20:30 barst het feest los en zoals elkaar jaar is de dresscode: verkleed!!
Onze grote, geweldige prins Floris opvolgen is geen makkelijke opgave! Sterker nog, voor de Hoendercommissie wordt het elk jaar moeilijker om een nog betere prins te vinden. Wij vragen daarom jullie om hulp: de Prins Hoender van 2019 wordt namelijk door jullie gekozen.

Binnenkort verschijnt er meer informatie hoe je de geschikte Prins kunt opgeven. We maken een selectie van de 3 populairste inzendingen en op de avond zelf wordt één van de drie gekozen als de enige echte Prins Hoender I 2019.

Kortom: zet deze datum alvast in de agenda en bedenk alvast wie jouw perfecte prins Hoender moet worden!

We zien jullie allemaal dan, bij Café-Zalen Jan!

Met kippige groet,

Hennie Gieben
Voorzitter Hoendercommissie

Uitleg Evenementen kalender:
- De donkere gedeeltes zijn evenementen, hier kan men op klikken.
- Met de pijltjes bovenaan kan men naar een maand eerder of later gaan.

Evenementen en Diversen

Site nieuws

 Bij evenementen staan kerkdiensten, ophalen afval, papier en kca